Vacature: Signmaker / monteur buitendienst

Dockmarks Signs B.V. is een allround signbedrijf. Wij produceren en monteren elk soort sign & reclame. Ter versterking van onze montage afdeling zijn wij op zoek naar een “signmaker / monteur buitendienst”. Als signmaker / monteur buitendienst ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en maak jij samen met je collega monteurs het verschil in het perfect realiseren van onze zeer uiteenlopende signing projecten. Auto-, gevel-, lichtreclame, diverse folie werkzaamheden, scheepsbeletteringen, standbouw en nog veel meer!

Bij Dockmarks ben je verzekerd van een zeer veelzijdige baan en realiseer jij de meest uiteenlopende projecten. Wij zoeken iemand met een gezonde arbeidsethos die beschikt over de nodige kennis, kracht en kunde om de meest uiteenlopende signing projecten te realiseren. Ervaring in de signbranche is niet per se vereist, wij sluiten iemand met twee rechter handen die graag in het vak van signmaker wil stappen niet uit! Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B(E) en woon je in de groot regio Rotterdam / Drechtsteden.

Wij bieden voor deze veelzijdige functie een contract van 40 uur per week met een passend salaris in een professioneel team!

Solliciteren naar deze functie?

Mail dan je sollicitatie met CV dan naar ferdi@dockmarks.nl

Dockmarks Signs B.V.

Ferdi Bot