Events


Wij ontwerpen en bouwen uw beursstand, richten deze in, voorzien u van promotiemateriaal en/of verzorgen uw complete event.

Standbouw

Een stand moet voldoen aan de juiste uitstraling en functionaliteit, het is een zeer belangrijk aspect van uw bedrijf omdat het de plek is waar uw doelgroep ervaart wie u bent en wat u biedt. Dockmarks voorziet u van een stand ontwerp dat aansluit op de ambiance van uw bedrijf en dat van uw doelgroep. Wij voorzien uw stand van de maximale toegankelijkheid voor uw klanten, efficiënte opbergmogelijkheden en gebruiksvriendelijke eigenschappen. Aan de hand van uw input en budget maken wij een ontwerp en houden rekening met al uw wensen en praktische bij- komstigheden.

Standinrichting

Voor welke uitstraling u ook kiest, Dockmarks richt uw stand in met stijl. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de inrichting die nauwkeurig aansluit bij uw huisstijl, visie en presentatie van uw bedrijf. Hoe wilt u uw klanten benaderen? Op welke wijze wilt u ze informeren over uw producten? Heeft u aan de praktische opbergmogelijkheden gedacht? Dockmarks verzorgt uw stand inrichting door middel van styling in perfectie, gebruiksvriendelijkheid en praktische opbergmogelijkheden.

Events

Events, de leukste manier om ergens aandacht op te vestigen! In iedere gewenste stijl. Strak, robuust, natuurlijk, minimalistisch of compleet over de top. Alles op elkaar afgestemd voor een totaal beleving. Van groot tot klein, uw event, op elke locatie! Wij gebruiken ons creatieve inzicht en flexibele netwerk om een event vorm te geven en uit te voeren. Het juiste meubilair en aankleding, smaakvolle catering, entertainment en/of muziek. Alles in een sfeervolle locatie met de juiste afwerking en begeleidt door ervaren personeel. Ieder event is anders en verdient aandacht op maat. Op basis van uw wensen en onze expertise bepalen we samen de invulling van uw event. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte van meubilaire verhuur of catering tot complete event invulling om uw boodschap over te brengen op de doelgroep.

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.