Bestickering


Bestickering

Bestickering is een manier om teksten en afbeeldingen op een ondergrond aan te brengen. Middels duurzame zelfklevende folie en computergestuurde plotters en printers worden bijna alle reclameteksten en afbeeldingen tegenwoordig van folie gemaakt en ‘geplakt’. De mogelijkheden hierin zijn vrijwel eindeloos.


“Een sticker is nooit zo maar een sticker! “

Een sticker word gesneden, gedrukt of geprint uit zelfklevende folie. Er zijn net zoveel soorten folie als dat er toepassingen zijn. Vrijwel iedere ondergrond is te voorzien van een sticker, het is hierbij van belang om de juiste soort sticker voor de betreffende toepassing te maken. Wij beschikken over de juiste kennis en moderne en professionele productieapparatuur om u te voorzien van de juiste folie voor de juiste toepassing.

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.