Naamloos-1

Strategisch plan

Dockmarks Reclamebureau is veelzijdig, onderscheidend, spot-on en gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategische marketing & communicatieplannen. Middels ons Dockmarks Game Strategy spel bepalen wij hoe u zich kunt onderscheiden en een forse voorsprong kunt creëeren op uw concurrenten. Dockmarks Game Strategy brengt u op een duidelijke en speelse manier naar uw doel. Want winnen willen we allemaal.

Dockers Game Strategykopie

De spelregels

Met 12 toegespitste vragen gaan wij dieper in op uw bedrijf of product. Middels deze vragen komen wij tot de kern van uw bedrijf of product welke aantoont waarom klanten nou precies bij u moeten zijn en niet bij uw concurrenten.

Met onze ‘3E’-formule (Eenvoud, Eenduidig, Effectief) in acht nemend gaan wij vervolgens de meest creatieve en effectieve strategie voor u bepalen waarmeee u het verschil gaat maken. Branding (uitstraling/niveaubepaling) speelt daar een uiterst belangrijke rol in. U kunt vaak maar één maal die verbluffende en vertrouwde indruk maken die bindend is voor uw doelgroep.


Uw mogelijkheden

Dus heeft u een bestaand bedrijf of product welke u wilt professionaliseren, een startend bedrijf of uniek product die u op de markt wilt brengen? Dockmarks Reclamebureau gaat graag geheel vrijblijvend de uitdaging met u aan om het verschil te creëeren. Wanneer u het Dockmarks Game Strategy spel met ons speelt zult ook ú ervaren dat uw bedrijf of product als winnaar over de streep komt. Daar hebben wij dan ook alle vertrouwen in!

Ook enthousiast geworden en zin om te spelen? U kunt altijd contact met ons opnemen of langs komen voor een potje. Winst gegarandeerd!

joker
spelkopie

Wij werken voor