-   DOCKMARKS    -
Signs & reclame

Spandoeken

Spandoeken en frames zijn heel populair. Dat is begrijpelijk, het is namelijk een redelijk voordelige vorm van signing. Bovendien kunnen spandoeken en frames zowel permanent als tijdelijk worden gemonteerd tegen de gevel, of vrijstaand in het veld. Er is altijd wel een plaatsje te vinden voor een spandoek.

De mogelijkheden

Wij leveren zowel de doeken in alle soorten, maten en diverse afwerkingen als de aluminium framewerken in alle afmetingen, voor de diverse toepassingen. Informeert u naar de mogelijkheden.

frame.spandoek
contact_ons1

Materialen

U heeft bij ons de keuze om uw spandoek enkelzijdig te laten printen op Mesh doek  (doek met gaatjes, winddoorlatend) of Frontlit doek alsook dubbelzijdig op Blockout doek. Onze spandoeken zijn zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Mesh doek

Schermafbeelding 2016-05-09 om 15.52.40

Frontlint / Blockout

Schermafbeelding 2016-05-09 om 15.52.53

RVS ring

Schermafbeelding 2016-05-09 om 15.53.04

Omgezoomd

Schermafbeelding 2016-05-09 om 15.53.12

Naamloos-1

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Spandoek projecten

Wij werken voor