SCHIP_Scheepsstickers_1

Scheepsstickers

Een tekst, cijfer, pictogram of veiligheidssignalering, stickers aan boord van schepen
vervullen verschillende functies en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Wij hebben  een eigen assortiment pictogrammen en signaleringsstickers voor de binnenvaart welke wij continue updaten volgens de richtlijnen van de actuele regelgeving.

veiligheidsstickers

Veiligheidsignalering & pictogrammen

Deze stickers moeten in één oogopslag duidelijk maken welk gevaar dreigt, wat verboden is of juist verplicht. De minimumeisen voor veiligheidssignalering zijn vastgelegd in Europese normen. Veiligheidssignalering kan levens redden door te waarschuwen in gevaarlijke en ongezonde situaties. Bijvoorbeeld een vluchtroute welke wordt aangeven voor brand of andere calamiteiten. We beschikken over de juiste middelen en deskundigheid om uw schip van de juiste signalering te voorzien.


Bekijk ons assortiment pictogrammen en veiligheidssticker.

Zit wat u zoekt er niet bij?
Laat het ons weten, wij maken deze sticker voor u en voegen deze toe aan ons assortiment.

Losse cijfers of complete teksten nodig?
Geen probleem, geef op wat u nodig heeft en de gewenste kleur, afmeting en lettertype. Wij leveren kant-en-klare plakteksten met plakinstructie.

De stickerkoffer
Wij kunnen met ons complete sticker assortiment bij u aan boord komen en ter plaatste alle benodigde stickers aanbrengen.

(downloadlink pictogrammen/bestellijst)

stickerkoffer

sibon

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Scheepsstickers projecten

Wij werken voor