SCHIP_Scheepsborden_1

Scheepsborden

Wij leveren verschillende soorten, maten en uitvoeringen borden aan boord van schepen.
Afhankelijk van de functie en toepassing zagen of frezen we een plaatmateriaal op maat en voorzien deze van stickermateriaal volgens een ontwerp. Deze borden kunnen we op iedere gewenste manier op uw schip monteren. We leveren ook aluminium framewerken t.b.v. montage van borden op uw schip.

Signaleringsborden

Veiligheidsborden moeten in één oogopslag duidelijk maken welk gevaar dreigt, wat verboden is of juist verplicht. Daarnaast is er regelgeving betreft het vermelden van kentekens op schepen. Wij beschikken over  de juiste middelen en deskundigheid om uw borden te laten voldoen aan alle eisen.

scheepsborden_singaleringsborden_catarinaalexander
scheepsborden_signaleringsborden_regentes
scheepsborden_signaleringsborden_regentes
scheepsborden_signaleringsborden_semperfi
scheepsborden_endurance_1
scheepsborden_signalerings_charis

Reclameborden

Een schip gaat nooit onopgemerkt voorbij. Onder andere bij steden, dorpen, bedrijven, havens, weggennet, terminals en binnen de maritieme sector levert een schip buitengewoon veel aandacht op. Dit is dan ook bij uitstek een geschikt medium als reclamedrager met een uitzonderlijk groot bereik. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw reclamebord op maat.

scheepsborden_reclameborden_blg
scheepsborden_reclameborden_transafe
scheepsborden_reclameborden_rhenus
scheepsborden_reclameborden_jaegers
scheepsborden_reclameborden_insterstream
scheepsborden_reclameborden_asto

Framewerk

Dockmarks ontwikkelt voor toepassing op alle soorten schepen, framewerken ten behoeve van het plaatsen van borden. Deze raamwerken zijn gemaakt van een geanodiseerd aluminium profiel welke middels RVS boutjes en moertjes worden bevestigd. In de framewerken worden de borden geschoven die hierin vrijstaand kunnen ‘werken’ waardoor kromtrekken word voorkomen.

scheepsborden_framewerk_deen
scheepsborden_framewerk_mosolf
scheepsborden_framewerk_rhenus

Naamborden

Wij leveren kunststof naamborden welke middels RVS afstandhouders worden gemonteerd. Transparant acrylaat met gepolijste randen en sticker materiaal, RVS-look aluminium sandwich paneel gegraveerd of met verdikte freesteksten of een van de vele andere mogelijkheden. Wij maken uw naambord gepersonaliseerd en geheel op maat.

scheepsborden_naamborden_quadrans
scheepsborden_naamborden_detail
scheepsborden_naamborden_deen

contact_ons1
  • Snelle en flexibele levering door eigen productie en montage.
  • Wij werken bij u op locatie in heel Nederland, Duitsland en België.
  • Wij werken met RVS montagemateriaal.
  •  Onze ontwerpen houden rekening met de diverse regelgeving.

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

sibon

Scheepsborden projecten

Wij werken voor