SCHIP_Scheepsbelettering_1

Scheepsbelettering

Beletteringen op de boeg, den, achterschip, bergplaat, roef, brug, tankhoofden, autokraan of bunkergiek, scheepsbelettering kan op vele plaatsen en manieren worden toegepast. Sinds 2008 hebben we honderden beletteringen geleverd op schepen waardoor we onze kennis en expertise op dit gebied tot in de uiterste puntjes hebben verfijnd.

Van advies tot montage, bij Dockmarks is de belettering van uw schip in goede handen.

1. Advies
2. Ontwerp + Offerte
3. Productie
4. Montage

Flexibiliteit

Snelle en flexibele levering door eigen productie en montage.

Waterdicht

Alle letters die wij plaatsen worden rondom afgekit tegen inwateren.

Locatie

Wij werken bij u op locatie in heel Nederland, Duitsland en België.

Overschilderbaar

Alle letters die wij plaatsen zijn door u te overschilderen.

Montage

Montage middels hoogwaardige dubbelzijdige tape en montagekit.

Verwijderbaar

Wanneer nodig (relatief) gemakkelijk te verwijderen t.o.v. gelaste letters.
Slight Drizzlekopie

Het weer speelt een grote rol

Vanwege de verwerkingseigenschappen van de kit moet het op de dag van montage minimaal 5ºC en droog zijn. Bij te koud en nat weer vind er geen goede verlijming en uitharding plaats. Daarnaast houden wij altijd rekening met een veilige en werkbare situatie.
Enige marge in de opleverdatum is daarom altijd aan te bevelen.


Productie

Na goedkeuring van het ontwerp frezen wij de teksten middels onze computergestuurde CNC freestafel. (zie filmpje hiernaast). Hierna worden de teksten voorzien van een hoogwaardige dubbelzijdige tape t.b.v. de montage. Tot slot vervaardigen we een positionerings mal uit zelfklevend stickermateriaal.
Alles is nu gereed voor montage.

Materiaal soorten

Dit materiaal kan door u zelf worden overschilderd, mits voorzien van een primer. Optioneel in ieder kleur gespoten.

Verkrijgbaar in zwart, grijs, blauw, rood, groen en geel. Dit materiaal kan door u zelf worden overgeschilderd, mits voorzien van een primer.

Dit materiaal verlijmen we op 5 mm dik geschuimd PVC om dikte te creëren.


Montage

Op afspraak komen onze monteurs bij u aan boord voor de montage. De posities van de beletteringen worden schoon- en vetvrij gemaakt. De monteurs plaatsen de positioneringsmal op uw aanwijzing op de juiste plaats op het schip. Vervolgens worden de teksten in de uitsparingen van de mal verlijmd op de ondergrond middels hoogwaardige dubbelzijdig tape en montagekit, daarna word de mal weer verwijderd. Als laatste worden de letters rondom afgekit tegen inwateren.

Uw belettering is gereed. We adviseren enkele dagen te wachten met overschilderen zodat de kit de gelegenheid krijgt goed door te harden.

scheepsbelettering_N+S

sibon

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Scheepsbelettering projecten

Wij werken voor