Promotioneel drukwerk

-   DOCKMARKS    -
Drukwerk & promotie

Promotioneel drukwerk

Een vertrouwde naam, een herkenbaar logo en een daarbij horend stramien dat gevoerd wordt zodat uw bedrijf krachtig en uniek wordt gepresenteerd wanneer het naar buiten treedt.

icon_geenvraagtegek

De mogelijkheden

Een vertrouwde naam, een herkenbaar logo en een daarbij horend stramien dat gevoerd wordt zodat uw bedrijf krachtig en uniek wordt gepresenteerd wanneer het naar buiten treedt. Dockmarks helpt u bij de ontwikkeling van een passende huisstijl, rekening houdend met de uitstraling, producten en visie van uw bedrijf maar ook de markt waar het zich in beweegt. Tijdens het ontwerptraject wordt u uitvoerig geadviseerd en van het begin tot het eind op de hoogte gehouden door onze eigen inhouse ontwerpafdeling. Dit, zodat het eindresultaat bij oplevering al “eigen” is.


Inhouse ontwerp studio

Dockmarks heeft een gerenommeerde ontwerpstudio welke vakkundig omgaat met al uw wenselijkheden. Onze ontwerpen hebben ‘schwung’: ze zijn mooier, leuker en gaan nèt een stukje verder dan men zou verwachten. Hier zijn we trots op!

Wanneer het gaat om een creatieve prikkelende campagne , een nieuwe huisstijl en/of logo, is uw website toe aan een facelift of heeft u behoefte aan een compleet nieuwe, wilt u een nieuwe folder, flyer, of brochure uitbrengen? Wij verzorgen het voor u!

Ons team aan professionals voorzien u graag van de nodige adviezen om uw product beter dan goed tot stand te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal dat gepaard gaat met het ontwerp. Wij zijn op de hoogte wat technisch mogelijk is en wat de gevolgen zijn voor het eindresultaat wanneer het gaat om materiaalkeuze. Dit laatste is uiterst belangrijk! De kwaliteit van het eindresultaat valt of staat namelijk van alle elementen voor de totstandkoming.

autoreclame-dockmarks-sprinter-02kopie

Promotioneel drukwerk projecten

Wij werken voor