-   DOCKMARKS    -
Signs & reclame

Gevelreclame

De gevel van uw pand is het eerste aanzicht van uw bedrijf of winkel. Het vormt het visitekaartje van uw bedrijf en laat een indruk achter bij uw huidige en toekomstige relaties.

icon_geenvraagtegek

Geef uw visitekaartje af met een mooie reclame op de gevel

De reclame op de gevel van een pand behoort het visitekaartje van het bedrijf te zijn en kan er zo voor zorgen dat de eerste indruk van blijvende aard is. Gevelreclame maakt het pand herkenbaar. Vandaar dat het in lijn moet zijn met de huisstijl van het bedrijf. Natuurlijk kan men met ‘gevel reclame’ ook het pand decoreren of tijdelijk promotionele boodschappen aanbrengen. Dit wordt vaak gerealiseerd met ondersteuning van full color afbeeldingen.


Gevelreclame en buitenreclame oplossingen

De mogelijkheden van buitenreclame zijn ongekend, daarbij kan men denken aan eenvoudige gevelletters, lichtbakken, fraaie doosletters met led verlichting of onverlichte geveldecoratie van hoogglans materialen.

En ja, in het donker valt een pand met een verlichte gevelreclame, ook wel lichtreclame genoemd, natuurlijk het meeste op.

gevelreclame_crezee_1
gevelreclame_hairapp

Naamloos-1

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Gevelreclame projecten

Wij werken voor