-   DOCKMARKS    -
Signs & reclame

Autoreclame

Bij autoreclame wordt al snel gedacht aan autobelettering. Dit is een vrij eenvoudige vorm van autoreclame. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest.
Autoreclame is al lang niet meer alleen die platte tekst.

Full color gebruik in de autoreclame

De laatste jaren is het gebruik van full color afbeeldingen sterk toegenomen. Met full color kan de communicatieboodschap vaak veel beter worden overgebracht. Door nieuwe technieken is het bovendien mogelijk geworden om voor korte periodes reclame op de auto aan te brengen. Bijvoorbeeld om acties extra onder aandacht te brengen. Hiervoor bestaan verschillende systemen.

Rendement van autoreclame

Autoreclame is niet voor niets razend populair. Het is een eenvoudige manier om veel exposure te genereren. Met de komst van nieuwe technieken is het rendement bovendien alleen maar toegenomen.
Autoreclame kan snel en eenvoudig worden gewijzigd waardoor het steeds interessanter is geworden om in te spelen op actuele acties.

autoreclame_dockmarks_1

Naamloos-1

Kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kiest u voor Dockmarks Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Autoreclame projecten

Wij werken voor